Sales experts met
een EGHTE visie.

Een enthousiaste crew doordrongen van het EGHT-DNA. Teamplayers die de koppen bij elkaar steken en graag wat extra zeilen bijzetten om een succesvolle saleskoers te varen. Wat is hun gemene deler? Passie, passie en nog eens passie.

Bart
"EGHT voor mij? Oprechte interesse en integer handelen."

Maak kennis met Bart Van den Eynde, zeg maar Bozzy! De founder van EGHT, een man met een plan en een entrepreneur pur sang die niets liever doet dan bedrijven boosten. Een ‘growth mindset’ die ik met plezier inzet om bedrijven te inspireren, te laten groeien en hun dromen waar te maken! Bij EGHT hebben we respect voor je ondernemersverhaal, zijn we dankbaar dat we eraan kunnen meeschrijven en hechten we veel belang aan open communicatie.

Scrol naar beneden
Shana
“EGHT is een plek waar je jezelf kan en móet zijn.”

Hoewel ik al sinds 2008 werk in salesfuncties, bleef ik bij mijn vorige bedrijven op mijn honger zitten. Tot mijn pad kruiste met dat van EGHT! Ik greep mijn kans, stapte uit mijn comfortzone en stond voor ik het wist mee aan de wieg van een nieuw bedrijf. Een berekend risico waarvoor ik appreciatie, respect en waardering in ruil kreeg. Sindsdien is mijn professioneel plaatje compleet en voelt werken bij EGHT als thuiskomen. A great place to work!

Je verkoop en business boosten?
Contacteer ons, EGHT!

Call to action