Do it with passion
or not at all.

EGHT is een kernteam van sales talenten. Een ervaren crew die weet wat verkopen is. Geen gladde praatjes, maar wel ervaren sales advisors die graag luisteren, denken en dan pas doen. Want verkopen is een kwestie van vertrouwen opbouwen en oprechte interesse in mensen. Het inzetten op netwerken, partnerships, social selling en authentieke storytelling. Uitpakken met onze straffe realisaties? Dat zouden we kunnen doen, maar dat laten we liever over aan onze EGHTE klanten.

Scrol naar beneden

Sales een expertise waar vandaag meer dan ooit teams en klanten met elkaar verbonden zijn.

Onze EGHTe visie: eerst denken, dan doen.

Hard werken, lange dagen en een gezonde cijferdruk: salesteams staan constant in doe-modus. EGHT focust niet op harder en sneller, maar op doelgerichter en slimmer werken.

Onze definitie van groeien? Stoppen, stilstaan, de balans opmaken en vooruitgaan. Waar sales medewerkers vaak in volle vaart vooruit gaan, gooien onze growth advisors af en toe het anker uit. Waar willen we naartoe? Zitten we nog op koers? En hoe kunnen we valkuilen vlot omzeilen? Wij luisteren naar je noden, boren nieuwe denkpistes aan en gaan samen voor een rendabel en realistisch resultaat.

Groeien van binnenuit, EGHT en oprecht.

Verkopen is een kwestie van vertrouwen opbouwen en oprechte interesse in mensen. EGHT is een kernteam van groeitalenten die de brug slaan tussen sales en digitale marketing. Samen brengen we meer klantgerichtheid en zorgen we voor onze salesteams. De ideale match!

Contacteer ons
Pijl

Leer onze
EGHTE waarden
kennen…

Sales
Daadkracht
Een groeiplan mét effect? Yes please! EGHT luistert naar je noden, stippelt een concreet plan uit en gaat vastberaden aan de slag. Wij zetten alle zeilen bij en gaan in rechte lijn voor het beste resultaat.
Integriteit
Bij EGHT zijn we trots op ons werk en trouw aan ons team. Onze werkethiek? Doing the right thing, even when no one is watching. Wij halen het onderste uit de kan, maar houden altijd vast aan onze uitgezette koers en onze waarden. Integriteit waar we fier op zijn!
Ownership
We deliver our promises. Als we het kunnen, wordt het gedaan, als we het niet kunnen, wordt het gezegd. Transparantie troef! Wij handelen EGHT en oprecht, van eerste kennismaking tot finale follow-up. We gaan er samen voor!
Resultaatgericht
EGHT laat de saleskurk knallen en je business bruisen. Je bestaande salesstrategie upgraden? Graag. Een pittig project starten vanaf nul? Nog liever! Ons team bestaat uit ervaren manschappen die gesterkt en gestuurd worden door uitdagende targets.

Benieuwd naar al dat salestalent van EGHT? Meet & greet ons team en aarzel niet om een afspraak te maken, want in het EGHT zijn we namelijk nog veel leuker!

Afspraak maken
Pijl

Je salesproces boosten? Wij luisteren graag!
Contacteer ons, EGHT!

Call to action