EGHT, jouw shortcut
naar betere sales.

Wil je betere verkoopcijfers maar heb je geen idee waar te beginnen? Heb je een salesteam maar laten de leads op zich wachten? Wil je als startende ondernemer een salesstrategie ontwikkelen?

Neem contact op
Pijl
Scrol naar beneden

Scannen, plannen,
realiseren en optimaliseren.

Neem contact op
Pijl
EGHT zet je verkooptraject stevig op de rails.

Wij richten onze focus naar binnen – welke competenties zijn aanwezig in het huidige salesteam – en naar buiten – welke salesstrategie is er nodig om de perfecte koers te varen? Onze sales adviseurs nemen je business onder de loep en pakken uit met een praktisch salesplan en haalbare salesdoelen.

Meer sales, meer deals en meer business? Start to…

#1. Scan
Slimme screening van je salesmodel

Elk bedrijf is uniek. Daarom starten we met een grondige analyse van je huidige businessmodel. Wie zijn je klanten? Hoe zit het met marge en omzet? En wat is je ultieme businessgoal? EGHT brengt je corebusiness in kaart, zoomt in op je klantensegmentatie en stelt je USP’s scherp. Samen werpen we een frisse blik op je onderneming en tikken we interessante nieuwe businesslijnen aan.

Meer inzicht in je klanten, targets en businessmodel?
Get the scan
Pijl
#2. Plan
Sterke uitwerking van je salesplan

Je hebt zicht op je sterktes, kent je ideale klant en weet welke markten je wil trotseren. Je verkoopcijfers boosten met een salesstrategie op maat? A goal without a plan is just a wish. EGHT grijpt je huidige situatie stevig beet en rolt een salesplan uit dat 100% aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen. Quick wins of langetermijn? Onze sales experts puzzelen, plannen en plotten zodat jij je targets vlot behaalt.

Een sterke salesstrategie uitrollen op maat?
Get the plan
Pijl
#3. Act
Stevige kickstart van je salesacties

Tijd om je businessplan te vertalen naar gerichte sales funnels! Sta je zelf aan het roer of geef je een deel uit handen? Afhankelijk van jouw voorkeur coacht EGHT je eigen salesteam of zorgen we voor een sales- en projectmanager ter plaatse. Digitale marketing, selectie en werving, online en offline communicatie, … Wij hebben een ruim netwerk en zorgen voor de juiste expert op de juiste plaats. Resultaat? Een allround ondersteuning met één centraal aanspreekpunt.

Meer verkopen met meer impact?
Get the results
Pijl
#4. Check
Stabiele opvolging van je salesteam

EGHT steekt het niet onder stoelen of banken: wij gaan voor knallende cijfers en keiharde resultaten. Om je salestraject te evalueren en te optimaliseren, komen we regelmatig langs voor een kijkje onder de motorkap. Groeien je verkoopcijfers in stijgende lijn? Werpt onze strategie de gewenste vruchten af? EGHT houdt de vinger aan de pols en stuurt soepel bij waar nodig.

Straffe salesteams en duurzame resultaten?
Get the spirit
Pijl

Meer sales, leads en klanten?
Contacteer ons, EGHT!

Call to action